All Two Fours  

 Coaching voor mens, paard en hond


 


Over Anita van Adelsbergen


Anita werkte jarenlang als vertaler, tolk, pers chef en hippisch journaliste voor diverse radio,-en tv zenders zoals Omroep Gelderland, Sport1, BBC Worldwide en de NOS. Het vertalen doet ze nog steeds maar sinds 2012 past zij haar jarenlange ervaring in het leven en de sport toe als coach. Samen met partner Clarence Duke (Chow Chow) begeleidt ze zowel mensen, honden en paarden. 

Vanuit onze eigen ervaring weten we hoe het is om tegen blokkades aan te lopen. In jezelf of met je dier. 

Alles staat en valt met begrip voor elkaar en goede communicatie. Hier kunnen wij aan bijdragen. 


Anita hanteert een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat wij het lichaam niet los zien van de geest. De mentale toestand van zowel mensen als dieren heeft een grote invloed op de lichamelijke toestand. Ziekte of aandoeningen zijn vaak een indicatie van een balans verlies tussen lichaam en geest. Wij gaan samen met jou aan de slag om deze balans weer te herstellen. Vaak zien we hierin een wisselwerking tussen mens en dier. Echter: ziekte is niet altijd te wijten aan een mentale toestand. Deze kan deels, of in zijn geheel, ook te wijten zijn aan een medische oorzaak. Daarom werken wij aanvullend op de reguliere medische wetenschap en nooit in plaats van. Mochten wij twijfel hebben over een bepaalde aandoening, dan zullen wij u altijd doorverwijzen naar een arts, of even overleg plegen met uw arts of dierenarts.


Anita volgde cursussen bij o.a. deze gerenommeerde scholen en instituten


Ayurveda- CIVAS en Rosenberg Ayurveda Akademie- Ayurveda Tiergesundheitscoach;   Horsemanship certificaten en bij Chris Irwin ; Canine & Equine Behaviourist - Natural Animal Centre, UK ; Veterinair Vertalen; Diergeneeskundige kennis; Orthopedie en pathologie, zoönosen en EHBO bij paarden- Aeres Barneveld; Homeopathie voor dieren certificaat – CIVAS; Bach Flower Remedies 1 – Bach Center; Energetisch diertherapeut diploma – CIVAS; Diploma Emotie management coach- CIVAS; Boeddhisme en mindfulness -Bodhi college UK; Medisch vertalen Engels – LOI; Konijnengedrag – Tinley; Diploma Communiceren met dieren – CIVAS; Diploma sportmassage voor paarden – Aeres Barneveld; Certificaat sportmassage humaan – LOI; Universiteit Utrecht - Afgestudeerd Engels (drs.)