All Two Fours  

 Coach voor mens en dier


 

Holistische Coaching voor mensen, honden en paarden


In de Westerse wereld gaat de gedragstherapie voor dieren vaak uit van leerprincipes. Wij zijn echter van mening dat ieder individu op zijn/haar eigen manier benaderd dient te worden. De Ayurveda (en andere Oosterse geneeswijzen) gaat uit van de natuurlijke toestand van een individu (de prakruti). Hiertoe dient bepaald te worden welk constitutie type van een mens of dier de overhand heeft: vata, pitta of kapha. Aan de hand daarvan kan beter bepaald worden hoe de 'vikruti' (de storende factor die de balans verstoort) opgeheven kan worden. De Ayurveda gaat daarbij niet alleen uit van de mentale situatie, maar kijkt ook lichamelijk naar bijv. de voeding. All Two Fours is een praktijk die tevens gebruik maakt van het coachende aspect van de Ayurveda. Voor paarden gebruiken wij de Irwin insights methode zowel tijdens onze coachings alsook tijdens de paardenmassage.  Tevens kunnen wij u helpen met de Bach bloesems.


Mensen, honden en paarden kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Door onze uitgebreide methodiek vinden we altijd wel een passende begeleiding, o.a.:


Angstige paarden en honden

Mentale coaching voor ruiter en paard

Gedragsproblemen bij honden en paarden

Spierproblemen bij paarden

Burn-out

Niet lekker in het vel zitten

Stress (werk of privé)

En alle andere vraagstukken waardoor je tegen blokkades in het leven aanloopt, met of zonder dier.


Vaak verbeteren ook andere vaardigheden na onze coachings- zoals meer zelfvertrouwen, of 'rust in het hoofd.' De mens brengt zo een zekere ontspanning over op het dier, waardoor ook de communicatie verbetert. Onze methode is erop gericht om u zelf te laten ervaren hoe het anders kan en hoe het dan vervolgens voelt. Als Canine & Equine Behaviourist maak ik alleen gebruik van positieve technieken. Dus geen 'dominantie' of confronterende methoden die sommige gedragstherapeuten gebruiken. Alleen op positieve wijze kan een langdurige relatie op basis van respect opgebouwd worden. Bij veel andere methoden wordt het een onderdrukte 'leiderschaps' relatie wat in bijzondere gevallen betekent dat ongewenst gedrag altijd weer de kop kan opsteken. Bij All Two Fours staat veiligheid voorop! Dit geldt ook voor de paardrijlessen en trainingen. Het dragen van een cap en geschikte kleding is verplicht!


Tarieven:

coaching mensen: v.a. 60 euro per uur. Een intake/1e afspraak duurt ca. 2 uur en kost 60 euro. 

coaching hond & baas: v.a. 50 euro per uur.  Een intake/1e afspraak duurt ca. 2 uur en kost 50 euro.

coaching (of rijles) paard & ruiter: v.a. 60 euro per uur.  Een intake/ 1e afspraak duurt ca. 2 uur en kost 60 euro.

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten (vanaf Ede) en incl. BTW