top of page
bgImage

Coaching

De basis van de werkzaamheden van All Two Fours liggen in het holistisch coachen. Voor de mens en/of zijn of haar dier. Vaak lopen we vast in ons leven door bepaalde denkwijzen of gewoontes. Vaak zijn we ons hier niet van bewust. Het doel van de coaching is om je hiervan bewust te worden zodat je zelf tot inzicht kan komen hoe je het beste kan veranderen.  Onze Chow Chow is regelmatig aanwezig bij onze coachings voor mensen! Immers zijn dieren vaak onze beste leermeesters. Zodra wij een geschikte locatie hebben gevonden, staat dog-assisted coaching bij ons op de menukaart! 

bgImage

Tarieven

Holistisch coachen online        99 euro (incl BTW)

Online coaching voor mens en/of hond via Google Meet, Skype, of Whatsapp (ca. 60 minuten)

 

Holistisch coachen hond of mens op locatie  149 euro       

Heeft jouw hond gedragsproblemen? Of loopt de communicatie niet zo goed? All Two Fours komt dan bij je langs! NB: Alleen als de corona maatregelen in acht genomen kunnen worden. Het consult duurt ca. 1,5 uur en is hier vermeld zonder reiskosten. In een straal van 10 km vanaf Ede e.o. geen reiskosten! 

 

Holistisch coachen paard /mens op locatie  179 euro

Heb je een probleem met jouw paard waar je niet uitkomt? Wil je meer weten over horsemanship? Of wil je zelf wat zelfverzekerder in het zadel zitten? We gaan aan de slag met paard én ruiter. Het consult duurt ca. 2 uur en is hier vermeld zonder reiskosten. In een straal van 10 km vanaf Ede e.o. geen reiskosten. Vaak is 1 consult al voldoende!

 

Holistische paardenmassage en coaching op locatie  169 euro

Een massage voor paarden duurt ca. 45 minuten en vindt altijd plaats op locatie mits de corona maatregelen in acht worden genomen. Met de gesprekken erbij moet je rekenen op ca. 1,5-2 uur tijdsinvestering. Een geschikte massage plek is een rustige stal, wel in de buurt van de andere paarden. In een straal van 10 km vanaf Ede e.o. geen reiskosten.

Werkwijze

Op maat gemaakt

Wij hanteren geen 'methode'. Dat maakt onze aanpak uniek. We kijken eerst wat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Alhoewel All Two Fours een holistische inslag heeft, zijn wij niet zweverig! Wij geven je - soms-  ook gewoon onze ongezouten mening. Mocht je aanvullende ondersteuning willen van bijv. Bach bloesems en/of Ayurveda, Yoga, meditatie of energie dan kan je dat altijd kenbaar maken. Onze werkwijze is dusdanig effectief, dat de meeste mensen slechts 1 of 2 consulten nodig hebben. 

All Two Fours werkt op basis van eigen inzichten. Door het gedrag van jouw dier (of jezelf) te vertalen, kom je zelf tot de juiste inzichten over wat jij anders zou moeten doen. Geduld en tijdsinvestering zijn gevraagd! Niets gaat vanzelf.

 

NB: All Two Fours is geen vervanging voor een arts. Mochten er tijdens het eerste gesprek onderliggende aandoeningen aan het licht komen waar bepaalde contra indicaties voor zijn (bijv. bij de paardenmassage) dan verwijzen we je naar een arts. De kosten voor het consult dien je dan nog wel te voldoen. Vraag dus vooraf naar deze voorwaarden!

bottom of page