All Two Fours  

 Coach voor mens en dier


 

Het is sinds kort ook mogelijk om paardrijles te volgen bij All Two Fours. We komen daarvoor bij jou thuis of op stal. Onze lessen zijn gebaseerd op de 'natural horsemanship' en holistische band tussen ruiter en paard. Wij leren je om een betere band met je paard te krijgen, zowel op als naast het paard. Tools die hierbij gebruikt worden zijn ademhalingstechnieken, energetische technieken, Chris Irwin methode en natuurlijk onze uitgebreide ervaring en expertise! Met name onzekere ruiters zijn bij ons aan het juiste adres.


Anita van Adelsbergen was zelf jarenlang wedstrijd amazone (springen) en werkte ca. 15 jaar als hippisch journaliste in binnen,- en buitenland. Tevens reed ze regelmatig mee in de Kampioenschappen voor hippische journalisten in bijv. de RAI tijdens Jumping Amsterdam. Door verschillende ongevallen is Anita lange tijd gestopt met actief rijden. In deze periode werkte ze voornamelijk als hippisch commentator voor o.a. Studio Sport en BBC Worldwide. Angst overwinnen voor het rijden is Anita zelf gelukt en nu brengt ze dit over naar haar leerlingen. Wij geven rijlessen in de volgende disciplines: dressuur, springen, western en recreatief. 


Wilt u verder komen in de wedstrijdsport en wilt u begeleiding om u naar een hoger technisch niveau te begeleiden, dan verwijzen we u graag door naar andere trainers binnen ons netwerk. 


Neem voor meer informatie contact op via [email protected] 

Na een eerste intake laten wij u weten of we van mening zijn dat wij de juiste persoon voor uw lessen zijn. Is dit niet het geval dan kunnen we u altijd doorverwijzen naar ons netwerk van trainers.


Tarief les: 60 uur per uur (excl. reiskosten indien van toepassing)