All Two Fours  

 Coach voor mens en dier


 


Massage voor paarden wordt in landen als Engeland en de VS al langer ingezet om de conditie van sportpaarden en recreatiepaarden op topniveau te houden. We vragen best veel van onze paarden; door het springen van hindernissen of doen van dressuuroefeningen, doen ze zaken waar ze eigenlijk niet voor gebouwd zijn. Daardoor kunnen spieren uit hun evenwicht raken en klachten veroorzaken.


Maar ook ter ontspanning kan massage een welkome afwisseling zijn voor nerveuze paarden. Paarden die regelmatig goed gemasseerd worden, worden losser in hun spieren en bewegen beter en soepeler. Afhankelijk van het type en karakter, kan de massage in combinatie met gedragstherapie ingezet worden. Masseur Anita van Adelsbergen heeft zowel haar Vakdiploma reguliere massage, als ook de energetische opleiding gevolgd. Een passende behandeling voor ieder paard is bij ons mogelijk!


Massage voor dieren werkt eigenlijk hetzelfde als massage voor mensen. De technieken die wij gebruiken komen voort uit de humane massage en de resultaten zijn vaak gelijk. Heeft u zelf wel eens een massage ondergaan ? Het ontspannende losse gevoel, het verwijderen van de 'knopen' ....Dat ervaart uw paard ook na een massage. Door onze studies hebben wij een gedegen achtergrond in de anatomie en middels onze ervaring in het masseren een goede techniek die aangepast wordt naar het dier en de situatie.


Tevens kunnen wij u op weg helpen met gedragsproblemen van uw paard. Bij All Two Tours verzorgen we ook massages voor honden !


Tarieven paard : vanaf 60 euro per uur, excl reiskosten.  Een intake/ 1e afspraak duurt ca. 2 uur en kost 60 euro.

Tarieven hond: vanaf 50 euro per uur.  Een intake/ 1e afspraak duurt ca. 2 uur en kost 50 euro.