top of page
bgImage

Honden en paarden

Wat kunnen we toch veel leren van onze viervoeters! Maar soms begrijpen we elkaar gewoon niet. All Two Fours helpt je om die vertaalslag te maken, voor zowel jezelf, jouw paard of hond.

Achtergrond met dieren

Anita van Adelsbergen is voormalig hippisch journalist en commentator. Zeer ervaren in de omgang met mens en dier en ze kan helder overbrengen waar de schoen wringt. Tevens volgde ze opleidingen tot gedragsspecialist voor honden en paarden in Engeland. Wij helpen in principe alle hondenrassen, doch zijn we gespecialiseerd op de Chow Chow. Als masseur voor paarden is ze volledig gediplomeerd (Aeres Barneveld) en volgde ze de unieke opleiding tot Ayurveda diertherapeut in Duitsland en energetisch diertherapeut. Onze Chow Chow is regelmatig aanwezig bij onze coachings voor mensen!

Hond

Deze Chow Chow was mede oprichter van All Two Fours. We helpen alle honden en hun baasjes, met als specialisatie de Chow Chow!

Paard

Wij helpen met alle paarden, van Ijslanders tot Friezen, van amateur tot wedstrijdsport. Op gebied van training kunnen we je een aardig eindje op weg helpen. Voor de hogere niveaus beschikken we over een netwerk van collega's waar we naar kunnen verwijzen. Onze horsemanship is afkomstig uit de stal van Chris Irwin.

Konijn

Ook voor konijnen bieden we genoeg kennis. We volgden diverse cursussen over konijnengedrag en kunnen je alles vertellen over de huisvesting en voeding.

bottom of page